Berko-account

Üdvözöljük a könyvelőirodánk honlapján.

A Berko-account könyvelőiroda

közel 20 év könyvelői tapasztalattal áll rendelkezésére. Amennyiben megbízható szakemberre van szüksége, regisztrált mérlegképes könyvelőként állunk rendelkezésére. A kölcsönös bizalom kialakításának fontos lépése, hogy megismerjük egymást, ezért honlapunkon megtalálja a rövid bemutatkozásunkat.

Könyvelőt keres új vállalkozásához vagy könyvelőt váltana?

Fő profilunk: könyvelés, bérszámfejtés, adóbevallás, adótanácsadás.

A szolgáltatások menüpontban felsoroltuk milyen feladatok ellátásában tudunk a segítségére lenni. Számunkra alapelv a diszkréció, ezért tudjuk, hogy cégügyei nem tartoznak másra. Fontos számunkra a tájékozottság és, hogy mindig naprakészek legyünk.

Tájékozódjon árainkról!

Az árképzéshez szükséges szempontokat röviden összefoglaltuk a díjszabásról szóló részen. Amennyiben a honlapunkon és facebook oldalunkon leírtak felkeltették érdekődését, kérje igényeire szabott egyedi árajánlatunkat. Árajánlat kérés>>

Adózásról, bevallásról

Ügyfeleinket is folyamatosan tájékoztatjuk az újdonságokról, hírekről személyesen és honlapunkon az aktualitások részen. Munkája során szükség lehet más források felkeresésére is, ezért összegyűjtöttük a könyveléshez kapcsolódó legfontosabb oldalakat a hasznos linkek szekcióba.

Kérdése van? Adótanácsadást kérne?

Amennyiben felkeltetük az érdeklődését, az elérhetőségeinken várjuk megkeresését. Üzenetküldés>>