Rólunk

Könyvelését bízza profikra!

Bemutatkozás:

Berkó Katalin vagyok, mérlegképes könyvelő. Végzettségemet 1999-ben szereztem vállalkozói szakon. Több éves könyvelő irodában szerzett tapasztalatom után 2003-tól saját vállakozásban végzem tevékenysegemet. 2019-ban csatlakozott hozzám lányom, Kasza Karola, aki pénzügyi-számviteli ügyintéző szakon végzett és jelenleg folytatja a mérlegképes könyvelői tanulmányait.

Receptünk a sikeres együttműködésre:

Ügyfeleink egyéni vállalkozók, betéti társaságok és korlátolt felelősségű társaságok, melyek fő profiljai: kereskedelem, épitőipar, szállítmányozás, szolgáltatás nyújtás (orvosi, ügyvédi). Könyvelőirodánk sajátossága, hogy igény szerint mi keressük fel az ügyfeleket, így akár a könyvelési anyag összegyűjtése vagy az ügyfélnél való könyvelés is megoldható. Büszkeséggel tölt el, hogy megbízásaink nagy része korábbi ügyfeleink továbbajánlásából származik. Az ilyen megkeresések megerősítenek abban, hogy a professzionális munkát értékelik az emberek.

Mindig naprakészen vagyunk!

Fontos és elengedhetetlen feltétele a preciz munkának a törvények naprakész ismerete, a jövőbeli változtatások időben történő megismerése és alkalmazása. Ennek érdekében folyamatos képzéseken veszünk részt, és az ott szerzett új ismereteket napi munkánk során alkalmazzuk.

Vállakozásának szüksége van egy megbízható pénzügyi partnerre?

Egy vállalat számára fontos, hogy pénzügyeit biztos és hozzáértő kezekben tudja. Egy jó könyvelő mellett Önnek sosem kell félnie, hogy bevallásai későn vagy hibásan kerülnek benyújtásra. Fő törekvésünk az ügyfelekkel kölcsönös megelégedettségen alapuló kapcsolat kiépítése, amely hosszú távon fenntartható.

Megoldásokat kínálunk!

Amennyiben igényes és kiváló kiváló könyvelőre van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal vagy böngéssze tovább honlapunkat.


Üdvözlettel, Berkó Katalin és Kasza Karola